Valerie, This money girl

Hey! Ik ben Valerie.

Mijn missie?

Jou leren hoe je een toekomst zonder geldzorgen tegemoet gaat.

Over mij

ID kit

Born in 1987, baby! Als rasechte millennial herinner ik me hoe het klonk om verbinding te maken met het inbelinternet. Later omarmde ik maar al te graag de evolutie die het internet omvormde tot een onuitputtelijke bron van kennis. Online educatie als aanvulling op het klassieke onderwijs is wat mij betreft één van de beste elementen van het digitale tijdperk.

Wat ik zoal deed de laatste jaren

2018: Rondreizen in Azië

In december 2018 vertrok ik samen met mijn man (toen nog mijn vriend) naar Zuidoost-Azië. Ongeveer een jaar lang reisden we rond in Thailand, Maleisië, Indonesië, Cambodja en Vietnam. Een voorschot op ons pensioen, zo zag ik het. Want waarom zou je je dromen uitstellen tot je een zestiger bent?

2019: Werken bij de bank

Via een interimkantoor belandde ik – geheel onverwacht – op de klantendienst van een bank. Tot mijn verbazing vond ik de financiële wereld enorm interessant en leerde ik heel wat bij over de beurs.
Ik merkte er ook dat heel wat mensen niet de nodige financiële kennis hadden meegekregen tijdens hun opvoeding, en dat dat vaak voor problemen zorgt.

2021: This money girl

Ik besloot wat aan die problemen te doen. In september 2021 richtte ik ‘This money girl’ op om financiële opvoeding toegankelijk te maken. Ik geloof er heel sterk in dat de juiste kennis het verschil kan maken tussen een arme of een rijke toekomst.

Who's that girl?

this or that

Bezorgd over je geld?

Same girl, same.
Bezorgd over jouw geld, welteverstaan. Want als ik me ergens kwaad in kan maken is het wel het gebrek aan financiële opvoeding in onze maatschappij. Wij zijn in ‘t zak gezet (sorry, Antwerps) wat dat betreft. Maar geen nood: ik kan jou helpen. Laat me weten wat er op je lever ligt en stuur me een bericht. Ik bekijk heel graag wat ik voor je kan doen!

Welcome Back

Login to your account